ngt fel

Det är ngt fel med min blogg. Jag skrev för ngn vecka sen ett rätt långt inlägg som när jag sen tryckte på spara bara försvann?! Och när ett inlägg man hållt på att skriva bara försvinner, har inte jag någon ork att sitta och skriva om allt. Så därför går det inte framåt i min blogg just nu.

Men iaf, nu har vi sommarlov. Och har haft det i 2 veckor nu. Jag har jobbat hela denna veckan. Det är faktist mycket roligare nu än vad det varit inne i simhallen. Nu känner jag personerna lite mer, så jag behöver inte vara ensam, HEHE. :)
Och det bästa med jobbet är att det är ute så man blir brun på köpet! :))
Plus att det finns en hel den roliga barn som underhåller mig om dagarna. Min favorit denna gången är nog Theo, som simmar snett. Jättegulligt,  vi skojar med han om det, och nu har även dom andra i min lilla grupp börjat göra det. Och alla bara skrattar. Det är roligt att de oxå tycker det är roligt, så vi kan skratta lite tillsammans.
Men det är ju inte bara barnen som är roliga, utan det finns ju vissa av ledarna som både ser lite speciella ut, den ena påminnner sjukt mkt om mullvaden. Mullvaden-junior kanske?! :D Och sen dessa två, såå nu har jag erkännt det, att det är två st, som både ser roliga ut och som pratar roligt. Så det blir lite skratt när dom är där oxå.. Dock inget dom märker. HIHI.


En sak som gjorde mig helt jävla chockad är att Michael Jackson är död?!! Hallå, död lixx, finns inte mer! Han har vart en av de största artister i världen och nu är popkungen död. Ojojojojo, jag har väldigt svårt för att smälta det. Senast igår satt jag på Spotify och lyssnade på hans låtar, och tänkte på hur avundsjuk jag var på alla som skulle på ngn av hans konserter i London i sommar. Nu behöver jag ju inte va det längre, men ändå. HAN ÄR DÖD!?!?!
REST IN PEACE MICHAEL!



s.


RSS 2.0