catch a falling star and put it in your pocket

Nationella prov har börjat nu, idag hade vi det muntliga i  svenskan och som vanligt gick det i 190 när jag pratade, men det gör det alltid, så det spelar ingen roll hur mkt man påpekar det. Det är så som jag är som person, inget som går att ändra på under en redovisning. Men annars gick det helt okej måste jag väl säga. Temat var relationer och det går att tolka på många sätt. Men det orkar jag inte gå in på nu. Hehe. Imorgon är det svenska uppsats som gäller, 5 h på samma tema. GOOD LUCK eller ngt. 



en typ av relation - syskonrelation ;) Därav bilden på mig och min syster när vi var små.


Körde även idag. Skulle lagt upp plan inför körkortet men istället fick jag köra med en annan som kallade mig för "lilla fia". Fast det kallar han alla, men ändå. Lite småläskig var han faktiskt då kan kändes väldigt stressad, vilket smittade av sig. Jag råkade även få lite fel stolinställning så jag fick verkligen sträcka mig för att komma åt kopplingen, men det gick väl bra ändå. Fick även kolla lampor och inne i motorhuven. Inte precis det roligaste men det måste ju oxå göras. ;)






Jag har all anledning i världen att vara tacksam över vissa saker som hänt nu i veckan. Även om en del av sakerna känns som käftsmällar så är det skönt att få veta hur det ligger till.

s.


so you want me to bleed

Jag har typ världens bästa söndagskväll på mitt rum med mina absolut bästa vänner ;) Nämnligen Bille the vision  och en burk nagellack. De får mig verkligen att koppla av. Tänk att lyssna på världens finaste skriva låtar typ och ha en underbar doft av nagellack i rummet. Detta är mina droger, helt klart; musik och nagellack!

Igår läste jag ut en av de bästa böcker jag någonsin läst i hela mitt liv. Om man vill ha en bok som berör en ända ut i fingerspetsarna så ska man läsa denna. Jag väntar otåligt på att de kan bli dag så jag kan pallra mig till affären för att köpa fortsättningen för den måste jag bara ha!



Nu när jag ändå håller på att tipsa om en bra bok, så kan jag lika gärna fortsätta. Om man någongång har svårt att sova en kväll så räcker det bara att öppna boken och typ läsa en halv sida eller ngt och man slockar, garanterat! ;)




Nej, nu blev det lite oseriöst i slutet, så nu säger jag o mina vänner godnatt

s.


what a weekend

Det var skönt att få träffa dig och prata ut om allt, men inte fan visste jag att du gick bakom ryggen på mig redan innan vi träffats. FYFAN! Jävligt dålig stil! 

s. 

hold my hand

Hej, jag lever. Eller ngt. Livet rullar på och nu är det endast 67 dagar kvar i 2an, sen är det bara ett år kvar tills studenten och till ett helt nytt liv! :D Lycka med andra ord!

Nu när jag börjat med nedräkning kan jag ju lika gärna fortsätta lite, eftersom det nu är sååå kul.

Idol: 19 dagar kvar
Barcelona: 27 dagar kvar
18 års dagen: 38 dagar kvar
Kreta: 54 dagar kvar
Skolavslutning: 67 dagar kvar
Körkort: Fortfarande ett mysterum, men så snart som möjligt iaf. Måste bara få den förbaskade teorin till att fastna i huvudet.

Glad påsk kanske man oxå ska få med i inlägget eftersom det är påsk, eller den är typ slut nu eller ngt. Men glad påsk iaf.

s.

RSS 2.0