Someday Somehow

Nu börjar gräset komma fram. Snön är påväg bort och jag måste faktist erkänna att det är rätt skönt. Men imon ska jag ut och göra en snögubbe. Började lite smått idag innan vi skulle ut o gå, men kom inte så långt.

Well, lovet är nu helt slut. Snart är det dax att inta sängen för att sova. Lovet har faktist vart riktigt bra och jag ser inte alls fram emot skolan imon. En vecka till, SNÄLLA! Har matteprov och engelskaprov på fredag som väntar och matten kan gå och skjuta sig eller ngt.


Hade offrat galet mkt för att få åka tillbaka till Mexico just nu!

Nej, detta skulle egentligen blivit längre, men hux flux så försvann motivationen. GOD NATT

s.

In a room

Satt nyss och kollade när Sverige vann OS-guld i curling. Galet spännande var det. Svenskarna spelade sjukt bra de första 5 matcherna, sen började nerverna spöka och de blev urdåliga rent ut sagt. Men i sista omgången var de iskalla och kvitterade så det blev en extramatch, som dom vann i sista stenen. Dom är verkligen sjukt duktiga och som man säger så är inte spelet slut förrens den sista stenen är spelad.




Nu sitter jag här och målar naglarna, borde egentligen sova. Men det känns som jag druckit ett hav av kaffe för jag är verkligen inte alls trött. Imorgon (idag, eller hur man nu vill se på saken) så e det uppstigning tidigt för att hinna upp en sväng i stan innan kusinerna kommer. Så nu blir det att tvinga ögonen till att somna. GOD NATT! 

s.


hoppsan

Ser att man inte ser rubrikerna till inläggen, men jag håller på att göra om. Och det kommer ta sin lilla tid, men ska fixa det så fort jag orkar ;)

s.

coming soon

Måste bara säga att jag typ aldrig kommer kolla på en skräckfilm igen! =O 
Okej, kommer inte hålla det. Men fyfan vad jag och Matilda blev rädda av den vi såg i onsdags. Seriöst den hemskaste film jag någonsin sett. Slår verkligen allt!



Coming soon heter den. Vi började till och med gråta av rädsla och chock. Vi kollade först in trailern och tyckte inte alls den verkade vara så läskig. Men man ska verkligen ínte underskatta asiater. Dom kan verkligen göra skräckfilmer. Fyfan alltså! Nu efter vågar jag inte ens kolla på trailern, galet rädd fortfarande.

s.

I need you now

Underbart att man typ inte kan sova så länge på morgonen nu när man har lov. Igår vaknade jag tidigt eftersom jag blev väckt, men det blev jag inte idag, men ändå så vaknade jag vid halv 9. Det är ju nu man vill sova. Inte heller är det så underbart att vakna och upptäcka att man inte har ngt vatten i kranarna. Lite sådär halvt jobbigt, dock har det kommit tillbaka nu så man kan duscha :) 
Idag ska jag bege mig till Kallinge, eller först ska jag möta Matilda i Ronneby för att äta och sen ska vi åka hem till henne och göra massa bus! ;) Sover där sen så kommer alltså hem imorgon. 

Igår hade jag en riktigt rolig kväll med min syster. Först skulle vi hjälpa mamma och handa, så vi fick i uppgift att gå i förväg för att börja plocka grönsaker (mamma skulle in i en annan affär först), men vi blev klara innan hon kom tillbaka så vi gick vidare i affären och plockade på oss saker som vi ville ha. Så när mamma kom blev hon lite överraskad över allt gott vi hade lagt i vagnen. Men det slutade med att vi fick vakta vagnen istället och bara lägga det mamma sa till oss. Men vi hade rätt kul när vi gick runt där inne och disktuterade vad vi behövde ha. ;) Sen när vi kom hem så spelade jag o joss kort. Jag vann överlägset på psyko, men hon vann nog på vändtia. Så det måste jag öva mer på.

Aja, detta får väl räcka... Måste göra mig iordning nu och packa. Måste fixa ny design på bloggen oxå. Ngn lite mer normal.


Kundvagnsrally på parkeringen ^^

s.

Liar and a theif

God morgon. Idag vaknade jag av att vår granne körde igång den förbaskade snömaskinen halv 9?! Halv 9 lixom på ett sportlov?! Tänker inte alls på att det finns folk som sover, för den maskinen låter som ett flygplan x100. Så där rök min sovmorgon, helt klart. Men det är väl lika bra att komma upp, måste städa lite på rummet för snart kommer Rebecca hit :)

Lovet än så länge har vart helt kanon, vart hos Joel från lördag till igår. Vi har haft det riktigt bra måste jag säga. Vi har förvandlat oss till geekar typ, hela söndagen spelade vi spel, allt från wii till sällskapsspel anpassat för 9 åringar. Vi har oxå spelat kort, det blev en del olika spel som; psyko, hej knekt, kungen, vändtia, canasta, bluff. Blev rätt överkörd på vändtia och canasta, men jag ska öva satan med Joss. Så nästa gång ska jag slå honom, han skulle öva på psyko, för där måste jag säga att då blev han VÄLDIGT ägd! :)

Planerna för resten av lovet blir inte riktigt som jag tänkt mig, det kommer inte bli Växjö... Är för förkyld för att orka ta mig dit, så imorgon sticker jag eventuellt till Kallinge istället :) Pratade med Matilda igårkväll, blev drygt en timme vi snackade. Vi kom bland annat fram till vad vi skulle bli i nästa liv och jag ska bli en känguru med hammarhajsansikte, galet coolt! ;) Eller inte, men lite galet iaf. hihihiii..

 
Ojojojoj, vilken bra kombniation! ;)

s.


SPORTLOV!

Nu har vi sportlov. Helt galet vad skönt det är. Har haft sjukt mkt nu sen vi började, bland annat en uppsats som gått varanda människa i min klass på nerverna. Det har man märkt på humöret hos alla, vi har vart stressade och låtit de gå ut över varandra. Men nu är den inlämnad och det känns så fantastiskt underbart verkligen.

Men nog om skolprat nu, lov var de ja. Hoppas det kommer bli bra, men som det ser ut nu så kan det inte bli bättre! :D har i stort sett varje dag planerad och det känns bra. Det som kommer hända är bland annat:
- Träffa Joel
- Träffa Matilda
- Träffa Rebecca
- Åka till Johanna i Växjö
- Kusinerna kommer
Ja, en jädra massa. Men det kommer som sagt bli galet bra! PUSS!

s.

Slänger in en lite halvt oseriös bild oxå, vart ju ett tag sen ^^


good morning sunshine

God morgon!

Idag är det kallt som f'n. Sitter här intryckt mot elementet med täcket om mig och fryser som en gris. Och snart är det dax att gå till skolan. Jag lär ju frysa fast eller ngt på vägen. Och så är jag förbannat trött oxå även om jag la mig tidigt igår, och det sägs att man fryser mer när man e trött. Låter som detta kommer bli en bra dag idag, eller inte! HAHA, positivt nu sophie.

Halva skolan är nu i trysil och jag dör av avundsjuka här hemma! grrrr.

JAG VILL HA SOMMAR!

s.

creepy

Satt och tänkte lite nyss - okej inget nytt för att va mig. But anyway. Jag satt och tänkte på mina nyårslöften för detta året. Satt och funderade mer på ett av dom, när tanken helt plötsligt slog mig (har ett stort blåmärke nu?!); tänk om man ska tolka det man skrivit på ett annat sätt. Att man kanske borde tänka utanför lådan... Så det har jag gjort nu och det är lite småcreepy, samtidigt som det är positivt.

- Vad är det för fisk jag ska fånga?


Hmm, oseriöst inlägg här ^^
Godnatt

s.

när jag drömmer

Två nätter i rad har jag drömmar om samma person, har vart så jädra lycklig i drömmarna. Men så vaknar man upp och inser att allt bara var en dröm. All glädje försvinner då spårlöst tyvärr. Men tänk om dom kunde vara sanna, att man fick leva i drömmen tills livet tog slut eller ngt. Shit va lycklig jag hade vart då. Men självklart är det ju inte så, livet är ju fullt med motgångar. Som en klok vän till mig sa: "man måste ha det jobbigt för att uppskatta det lätta". Mkt bra sagt...

Well, iaf, måndag morgon, snart skola. Häften av skolan är och åker skidor i Trysil och jag är lagom avis! Är så jädra pepp på att åka faktist. Bara flyga ner för backarna, trilla i snöhögar och skratta i massor. Detta är första gången på 5 år som jag inte är med skolan och åker, så det känns lite konstigt, men vi har sjukt mkt att göra i skolan så egentligen är det bara skönt att vara hemma och göra allt som ska göras. Får se fram emot Kreta ist den 29 maj! :D

nehe, nu måste jag kila, skolan väntar!

s.

snö snö snö

Det snöar. och snöar... och snöar lite till. Det är helt galet vad det ska snöa. Det slutar ju precis inte. Visst, det är jättefint och mysigt med all snö men nu börjar jag bli lite trött på kylan. Har snorkallt hemma så måste tända ljus på rummet för att få upp lite värme, dock är det mysigt. Men nu vill jag ha vår, jag vill höra fåglarna kvittra. Jag vill se gräs, se alla blommor växa och slå ut. Jag vill ha sommar med brunabrända skrapade ben.

Well, detta ska inte bli ett inlägg om vädret så slutar nu....

Helgen kan vi prata om istället. Fyfan va underbar den har varit. Helt perfekt typ, synd att den inte var längre. I fredags var jag på bio med Malin och Frida. Kollade på snabba cash, rätt bra film. Men jag tyckte den vart lite rörig. Sen efter bion åkte jag med Joel hem och sov där. Fick frukost på sängen på lördagmorgonen, vilket vart mkt uppskattat. Sen åkte vi in till Lyckeby, han skulle jobba och jag skulle hem till Annie. Mkt trevligt att träffa henne igen. Vart där under tiden Joel jobbade, sen när han slutat åkte vi hem hit och kollade på film. Såg bla Paranormal Activity (?) som inte alls vart så läskig som jag trodde den skulle va, dock var slutet sjukt läskigt =o
Sen söndag har inte hänt så mkt, blev lite mys och sconesbakning :)

Idag har det vart KALLT! äckligt kallt. Snöade hur mkt som helst imorse. Men mötte en mysig liten figur i snöovärdret påväg till skolan som kunde värma mig en liten stund, innan det var dax att fortsätta min tripp till skolan, så dagen började riktigt bra! :D

oj, långt inlägg. men nu räcker det. 

s. 


RSS 2.0