Sol hela veckan

Vilken underbar vecka:
Solen har hållt i sig sen helgen och det har varit hur skönt som helst. Igår var det verkligen sommar, 24 grader. Vissa stunder var det varmare ute än vad det var inne.

Iaf så har veckan varit helt okej. Igår var det rätt mkt flum i skolan, lunch i solen i Hoglandspark och lite så.

Idag är det Valborg, ska till Ronneby och hitta på ngt med tjejerna. Kommer bli riktigt trevligt!
Ska snart in till stan där dom alla är och letar kläder, själv hade jag ingen lust att gå. Tänkte ligga och sola nu innan, men det är typ storm utanför, så det blev ingen solning. Får ta igen det i helgen ist :)

Detta inlägg blir inte heller så långt, ska alldeles strax gå in till stan för att möta upp dom i stan så vi kan ta tåget till Ronneby och sen hem till Annika en stund :)

s.

-

Har egentligen inget att skriva här nu för tiden, orkar helt enkelt inte längre.

Solen har lyst hela helgen nu så jag har allt blivit lite brunare.
Och igår så var vi ett gäng som var ute och åt och gick och grillade sen och gick en runda till stan och typ så. Rätt trevligt, förutom vissa undantag, menmen.

Hmm vad kan jag mer skriva?
Ska nog göra ny bloggdesign snart oxå när jag hinner och orkar, så ja.

Men nu vill jag iaf ha sommarlov, jag orkar verkligen inte med skolan längre. Allt som heter matte e ju helt konstigt. Mullvaden e borta, vi har ny bra vikarie, men vi ska fortsätta med matte A i 2an och det vill jag egentligen inte. Massa annan läxa är skolan bra på att trycka in nu när det egentligen ska trappas ner.

Skriver mer sen.

s.

Bra jobbat SMSP1A!

Sådär ja.
Nu är det fixat och klart : Mullvaden är sparkad, vi lyckades få bort henne! :D

I nästan två veckor nu har vi pratat med lärare, rektorn om hennes sätt att vara som lärare. Vi har även pratat med våra föräldrar som har varit allt annat än glada. Iaf mina, Matildas och Jossans föräldrar som alla har ringt och klagat och haft sig.
Men nu är det äntligen över, nu behöver vi inte ha henne mer och alla saker vi gjort med henne ska strykas. Så alla vi som hade ig kommer få tillbaka våra gamla betyg.
Lite smått roligt att betygen ändras så mkt hela tiden, har gått från vg/mvg till g till ig och nu upp till vg/mvg igen på bara
3-4 månader.
Jaja, hon var ingen bra lärare. Både hon och vissa från klassen har brutit ihop. Det har varit KAOS rent ut sagt.

Och imon ska detta firas, glass på glassiären och bad i havet! ;D

och förresten:
Kyra på dig farmor! :)

s.

IDOL I BILDER

På tåget:




KÖ- FOLK,  FOLKETS PARK
Lollo och Michelle "Gitarren"vet inte vad dom heter :)

Idol och sååååå :)
peter peter och johan
Känner ni igen han? :D



s.



IDOL 2009

Idag kom vi hem efter en galen tur i Malmö för att matilda och alice skulle ställa upp i idol. MIN IDÉ!

Vår resa:
Det började med att vi satte oss på tåget mot Malmö 19.38. I Ronneby hoppade Matilda på och sen började då vår resa. Vi satt och sjöng och pratade och hade oss. Resten av tågpassagerarna tyckte nog vi var lite jobbiga, men vi var sååååå uppspelta och förväntansfulla. Jag och Matilda roade oss på tågets toalett, knappnarna var så roliga att trycka på, så dörrarna öppnades och stängdes, så vi lekte småstjärnorna där och allt sånt. GALET.
Vid 22.30 kommer vi fram till Malmö och då gick vi till Gustav Adolfs torg och Mc Donalds för att köpa milkshake och gå på toa. Sedan började vi traska mot Folkets Park, där Idol skulle vara. Efter att ha frågat nästan hela Malmö om vägen så hittade vi dit. Kom dit strax innan 00.00 och då hade lite folk redan börjat köa. Vi slog oss ner vid cykelstället och kurade ihop oss med humöret fortfarande på topp. En liten stund senare kommer 2 mycket trevliga tjejer från Halmstad och sätter sig vid oss och vi börjar snacka. Sen bara växte kön. Det kom sedan fler trevliga människor som satt vid oss, så vi var ett stort gäng som satt och pratade.  

Det var precis som jag hade tänkt mig att det skulle vara i kön- Gitarr och allsång. Vi fick fram en gitarrspelande snubbe och hans vänner till oss och så satt vi och sjöng. Verkligen hur underbart som helst. De flesta av dom som skulle va med sjöng även det som dom skulle sjunga dagen efter och då var tårarna inte långt ifrån. Fyfaaaan vad musikaliska människor det finns. Lollo är ett exempel, hon skulle sjunga en egenskriven låt. JÄTTEFIN var den, och hon hade sådär lite raspig underbar röst. Åhhh vad man rös. Även dom andra som sjöng var hur dukiga som helst.

Vädret blev kallare och kallare och humöret började gå ner. Satt och skakade och frös nästan hela natten.

Aja, iaf så blev det morgon. Vid 08.00 öppnade dom grindarna in till området och det blev dax att ställa sig i en ny kö. Nästan längst fram i kön stod vi, så vi kommer säkert komma med i tv. Peter Jihde kom med kamerateam och en annan kvinna för att få igång allt folk i kön. De gick runt och intervjuade lite och körde lite "lekar" eller vad man ska säga. Rätt cool känsla av att hela kön står och sjunger Oboy!
- PÅ SKÅNSKA!
Sibel kom även ut och sjöng lite innan det var dax för insläppet.

Vid 10.30 ungefär så kom vi in. Började genast med KAOS.
Om man inte hade legg med sig så fick man inte sjunga. Och det hade vi ingen aning om, så varken Matilda eller Alice hade legg med sig. Så vi var nära på att åka hem utan att dom fick sjunga. Humöret hade nu sjunkit ner till botten. Trötta, frusna, och nu irriterade. Pratade med en hel del som jobbade och frågade om det gick ändå eller om vi kunde fixa det. Dom tyckte vi skulle åka hem till Karlskrona och hämta och sen åka tillbaka till Malmö. Men lixx, ingen var intresserad av att göra det.
Vi var nära på att ge upp. Alla var nu väldigt sura. Hade vi åkt till Malmö, sovit ute för att köa till idol helt i onödan?
Men sen kom räddningen, Alices pratade med sin mamma som sedan scannande hennes pass och faxade ner till Malmö, och Matilda gjorde även likadant sen. Så båda fick sjunga.
Men tyvärr gick ingen av dom  vidare.
Eller jo, en vi snackade med under natten som satt och sjöng med oss gjorde det. Skulle gärna vilja veta hur det gick för tjejerna vi snackade med, men dom försvann därinne så vi vet inte hur det gick för dom. Kanske ser dom på tv? :)

Vid 17.00 lämnar vi Folkets park för att bege oss mot centralen och nu var vi äntligen påväg hem. Stannde lite snabbt på Mcdonalds för att köpa glass. 18.30 kom tåget, vi satte oss och tänkte att nu kan vi sova hela vägen hem.
Men icke det.
Jag och Matilda fick sällskap hos oss av en gubbe som skulle sitta och snacka med oss alla. Så det gick inte att sova. Det var bara att prata på tills han gick av, i Kristianstad. Vi fick alltså inte sova såmkt på resan hem.

Kommer sen hem, in på toa och borsta bissingara, byta om till pjamas och sen var det GOD NATT för min del.

NÄSTA ÅR ÄR VI PÅ PLATS IGEN!

Idag ringde klockan vid 06.45. Jobb klockan 08.00 väntade mig, simskolelärare. Var rätt kul, men sjukt kallt och vissa barn ville inte simma.

Nu är jag iaf hemma, med tjugotvå tusen bilder på kameran som ska in på datan :))

s.


Trysil

Igår natt kom vi hem från en underbar veckas skidåkning i Norska Trysil med skolan. Resan har varit helt underbar, med fint väder alla dagar utom den första. Tänk 5-8 grader och strålandes solsken när man åker, kan det bli bättre? Trysil var verkligen helt underbart, med massa LÅNGA sköna backar att susa ner för. Jag har bla lyckats med att åka in i träd, skämt ut mig i liften (y), hoppat på gupp och trillat, hoppat på gupp och klarat det ;D, försökt lära mig åka baklänges i backen, åkt offpist och massa annat.
Vi har även haft mkt kul i vår lilla dvärgstuga, med massa bus, som tex så la vi in allt bröd i ugnen, te och oboy åkte in i diskmaskinen under natten för att se vilka som märkte ngt. Blev ju lite skratt dagen efter vill jag lova när en del trötta människor letar bröd och några andra sitter på bänkar och dör av skratt (YY).
Och just de, inga brutna ben här inte :D

Men nu är vi hemma igen och nu väntar en vecka lov innan skolan börjar igen. Inte långt kvar nu till sommarlovet och det märker man på vädret. Idag har det varit 13 grader och strålande solsken så jag och Annie har legat och solat typ hela dagen, HÄRLIGT HÄRLIGT! :D

Vaknade nyss av mamma kom in i deras sovrum, hade visst somnat där. Men blev lite chockad för jag trodde jag var i Trysil och att det var Matilda som skulle väcka mig och inte mamma, men kom sen på att jag var hemma ^^
Nu ska jag stänga av datan och lägga mig i min säng. GOD NATT.




s.


RSS 2.0