this is it

Nu har jag varit ute och gått. Tidigare idag, vid typ elva fick jag o annie för oss att gå ut och gå. Så vi möttes nere vid fiskgumman, och sen traskade vi runt och pratade massa gojja. Det var faktist riktigt trevligt måste jag säga att träffa henne igen. Var ju ngn vecka sen nu. Så det var ju bra. Dock var det inte lika kul att gå hem sen vid halv 1. Jag sprang, mörkrädd som jag är. Får egentligen inte ihop att hur jag kan få för mig att gå ut när det är så mörkt och läskigt. men aja, det gjorde jag iaf.

Halloweenfesten blev mkt lyckad måste jag säga. Men stackars han (emil tror jag han hette) som blev av med sin mobil, jag var faktist snäll och hjälpte han och leta. Lite iaf. Så mkt som jag kunde. Så mjo, LITE blev det.

I torsdags åkte jag till växjö till Johanna. Var såååå himla kul att träffa henne igen. Vi gick på stan och jag hittade världens mysigaste koftor. Dock blev jag väldigt besviken på att det inte fanns ngra pippitröjor i HELA växjö. MKT ILLA. Iaf så åkte vi hem till henne, åt lite, bakade lite, kollade på film och såklart så somnade jag i soffan. Det har jag gjort varje gång jag vart där. GOOD WORK! ;D

Nej, men sån är jag.
Hmm kanske borde ta att sova nu, men äh, kanske kollar på en film. Men jag är hungrig. Riktigt jädra hungrig. NATTAMACKA och film. GOD NATT

s.


höstlov är underbart

Okej, först och främst måste jag säga att jag är så underbart glad. Jag har höstlov, jag är utvilad (för första gången sen skolan börjat) och jag mår superbra.
Jag saknar USA så in i bomben, skulle seriöst gjort vad som helst för att få åka tillbaka nu nu nu nu! Tänk strosa omkring i Central Park eller på Manhattan, eller ligga i en solstol vid poolen i Florida och bara njuta. Låter ju verkligen inte fel! 

Well, jag har faktist inte varit ute än detta lov. HAHA, nolifer på hög nivå kanske. Men jag vilar upp mig. Vilar upp mig inför världens brakfest imon (hahha, det kommer säkert bli en liten skitfest, men ändå. Jag är PEPP!) och två underbara dagar i Växjö. Låter inte helt fel. Måste iaf upp till stan för att fixa lite kläder inför imon. Får se om jag pallrar mig upp senare eller om jag skjuter upp det tills imon. Det lockar att skjuta upp det faktist. Så det blir nog så ja ;)

Hmm, finns det ngt mer att skriva om just nu? tror inte det. Eller jo, jag har redan sån sjukt julfeeling. JULSÅNGER TILL MAX spelas hemma. Önskelistan är typ klar och pepparkaksburkarna bara strömmar in i huset. Och det är faktist inte långt kvar. :D

s.


HÖSTLOV

Jag säger bara... ÄNTLIGEN!
Som jag har väntat. Och nu har det kommit. Underbara höstlov. Detta lovet kommer dock inte bli lika bra som förra, för det finns ju inte mycket som kan slå en resa till New York och Florida. Nää, men det kommer nog bli bra ändå. Såhär ser mitt lov ut:

Tisdag: Köpenhamn med Matilda. Massa shopping.

Onsdag: Halloweenfest

Torsdag: Åka till Växjö till Johanna och Amanda, blir nog en hel del shopping där oxå.

Fredag: Åka hem från Växjö

Dom andra dagarna får vi se vad som händer, men en sak är säker... JAG SKA SOVA! SOVA! SOVA! SOVA! För det behöver jag verkligen. Har lagt mig runt 1 halv 2 varje kväll nu de senaste veckorna. Inte alls bra.

s.



--------------------------------------------------------------------------------
update:
INGET KÖPENHAMN "/


Two is better than one

God morgon världen!
Jag har haft en riktigt bra helg faktist. Helt underbar har den varit. 
I fredags åkte jag till Ronneby och träffade Matilda. Vi gick och käkade, hyrde film och gick runt lite i Ronneby, träffade bla Rick som stod och hängde utanför Willys. COOLT! ;D
Sen åkte vi iaf hem till henne i Kallinge, hoppade i pjamasen, gjorde te och la oss i soffan och kollade på filmen vi hyrde. The unborn var de, och fyfan va läskig den var! =O Vi såg nog inte ens halva eftersom vi kollade mest in i kuddarna vi hade för ansiktet. Men såna är vi, vi älskar att skrämma upp oss. :D + att saga, Matildas sjukt galna kattunge (världens sötaste kisemise) skrämde oss lite oxå. :)

I lördags satt vi och kollade på resor och planerade en massa, som kan bli galet bra. Men det enda problemet är pengarna (A). HAHA. Sen iaf tog jag tåget hem och hade en riktigt mysig kväll med min syster. Vi åt massa gott och hade riktigt mysigt.

Nu är det söndag och dom brukar stavas P L U G G. Även idag faktist. Religionprov på tisdag, inget fastnar eftersom det är såååå drygt. Men läsa måste jag göra iaf. Sen får vi se vad som händer. Ska försöka få med mamma ut i det härliga höstvädret på en lång promenad. :)


Du är verkligen världens bästa kompis!

s.

new eyes

Halloj, tjena, hej osv.

Idag känner jag som en helt ny person. Har haft en sjukt bra dag i skolan som jag annars inte brukar ha. Allt har bara vart lugnt och skönt och jag har skrattat idag. Fy farao vad jag har skrattat. Det trodde jag inte jag kunde med dom jag brukar va med men ibland så. Då jävlar! :))

Men det finns saker som tynger ner dagen och en av sakerna stavas PROV. Religionsprov på judendomen och kristendomen, sådär 100 sidor. HÄRLIGT! Jag hatar min lärare oxå, vilket gör att det blir drygare. Som idag på lektionen sitter typ alla och klagar på att det är för mkt, utom en som sitter där fint på en stol och pratar om hur perfekt HON är och hur HON pluggar och att HON inte alls tycker det är för mkt. Notera att allt hon sa handlade om henne. Ingen annan bryr hon sig om, ingen annan existerar i hennes värld. AHAH patetiskt.

Well, måste börja plugga på det nu + att vi har historiaprov imon som oxå måste pluggas till, men det kommer nog gå bra. JUST DET. Vi fick tillbaka franskaprovet idag, och jag tappade hakan verkligen. Var såååå säker på att jag skulle få ig, men jag fick fan MVG-. Gissa om jag blev chockad. Svar ja! ;)

+ att du skrev idag. Oavsett vad jag än känner så blir jag sååååå glad när du skriver! :)

s.

Jag ska radera ditt nummer.

Okej, detta inlägg kommer oxå vara lite depp. Men det ska bli det sista på länge. Jag ska rycka upp mig. Ta tag i mitt liv nu. Slut med detta nu..

Well, let's go. Jag ångrar att jag skickade och frågade om pennorna, det har jag insett nu. Jag blev kär igen (notera "BLEV"). Jag är inte det längre. Jag är bara ledsen, sårad.... Igen. Men sånt e ju livet.
Min helg har vart en riktig skithelg. Har gått runt i pjamas hela gårdagen. Pratade i stort sett inte med någon, förutom mamma och pappa, (enbart när dom pratade med mig). Jag vill ha en förändring nu, så jag tänker göra allt för att få som jag vill nu.

Hmm, jag hade ju mer att skriva om. Ähh, det har försvunnit från hjärnsystemet nu.

s.

två svarta streck på kinderna.

Snipp snapp snut och så var sagan slut.
Nu ger jag upp. Vill du prata med mig får du fan ta och skriva. Det ska inte alltid vara jag som ska skriva. Oavsett hur jäkla snäll och underbar du än är så ger jag upp nu. Det gör ont, det kommer det göra ett tag. Men förhoppningsvis går det över. Det gjorde det nästan innan...

Well, inlägget börjar bra. Positiv till max! Nej, men jag är väldigt förvirrad för tillfället. Falska människor hit och falska människor dit. Vilka kan man lita på och vilka pratar skit bakom ryggen på en? Hmm, jadu. Bra fråga. Jag har 2 st, 32personer som jag verkligen kan lita på till MAX, R och M. Ni är guld värda! TACK!

oj, tänkte skriva mer. men idol börjar. hejdå.

s.

You are not alone

Istället för att göra läxa:

4 frågor om förhållande:
är du singel?  -yes
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja, det gör jag.
hur många har du varit kär i? - hmm, 3 tror jag.
är du kär just nu? - ja, jag tror det, tyvärr =/

frågor om dig själv

namn? - Sophie
några piercingar? - nä.
vad har du på dig just nu? - kofta, linne, leggings.
vilken årstid är bäst? - finns ngt speciellt med alla.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - hmm, sova länge iaf.
vad tycker du mest om hos dig själv? - oj, bra fråga.
vad är du bra på? - Bita på naglarna och att prata.
vem älskar du mest på denna jorden? - kan inte bara säga en.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på vem vi pratar om.

frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - det vet nog bara jag faktist.
vem är den roligaste av dina vänner? - Matilda är sådär lagom smårolig ;)
vem är snyggast av dina vänner? - Hmm, jag vet faktist inte.. eller jo. det gör jag.
vem är mest partyprisse? - ingenaning.
vem är den du helst har filmkväll med? - Finns många olika :) 
vem av dina vänner är mest "evil"? - vet faktist inte.

frågor om idag

vad har du gjort? - vaknat, ätit,gjort mig iordning, skola, hem, dator, äta, och här sitter jag nu.
har du varit glad idag? - ja det har jag.
har du varit ledsen idag? - yes-
har du gjort något bra idag? - ja, jag gör alltid bra saker.
vad ska du göra nu? - Franska skulle jag nog behöva göra.
har du gjort något dåligt idag? - ja.
vad har du ätit idag? - löv, barr och kottar. som vanligt.
har du duschat idag? - japp
är du trött nu? - om jag är.
vad händer imon? - Skola, sen får vi se.
har du varit i skolan idag? - ja.

Annat

Hur mår du just nu? - sådär.
Har du piercat dig? - varför ha två likadana frågor?
Är du hungrig nu? - nope, har precis ätit typ.
Vad är klockan nu just nu? - 19.56
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook, blogg.se

Telefon/ Mobil

Vem ringde dig senast? - mamma
Vem ringde du senast? - mamma
Vem sms:a till dig senast? - marcus
Vem sms:a du till senast? - marcus

Övrigt

Gillar du punk? - finns en del bra.
Har du sminkat dig idag? - nä, bara doppat huvudet i en färgburk ;)

 Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Klart, alltid musik.
Vilket är ditt favoritband? - har många.
Vad gillar du för musik? - oj, rätt mkt.

Kläder

Har du fler än 4 linnen? - jaoo
Har du fler än 3 jeans? - yes
Har du fler än 5 tröjor? - jaa.

Smink & Hår

Använder du mascara? - Yees
Använder du wax? - nä.
Använder du ögonskugga? - ibland 
Använder du kajal? - oftast.
Använder du hårspray? - ja.
Använder du volymspray? - ibland.
Andänder du mousse? - ibland.
Använder du deodorant? - ja?
Använder du skinspray? - nä.
Använder du parfym? - ja.
Använder du läppglans/läppstift? - nä.
Använder du rouge? - nä.
Uppsatt hår eller hängande? - beror på humör.
Plattar/lockar du håret varje dag? - i stort sett ja.
Duschar du varje dag? - nä, typ varanann
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - ja, men klart!

Kärlek

Är du kär just nu? - svarade jag inte på denna innan?
Har du kysst någon idag? - nä.
Har du ett förhållande? - nä.
Är du romantisk? - fråga inte mig.
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nä, men jag vill.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Victor tror jag det var, på dagis :)
Hur länge höll det? - sådär lagom länge.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande tror jag.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - va?
Vem sov du senast bredvid? - kommer inte ihåg.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Haha räknas Adam? xD
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?- Nä.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - kanske.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - lite blandat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - snygg stil.


When september ends

God kväll
Idag har humöret, lixom värdret vart rent åt h'vele. För det mesta iaf. Det har typ öst ner och blåst satan. Nu är hösten här på riktigt och det märks på en. Det riktigt tar på krafterna när det är såhär dåligt väder. Sen, har jag typ inte pratat med personen som gör mig glad heller. Det kan ju oxå vara en av anledningarna. Eller jag vet inte, men en sak vet jag: Jag har sån sjukt ångerst inför skolan nu för tiden. INTE BRA.

Aja, iaf så är det ju kanelbullens dag idag. Så jag har bakat. Måste säga att dom blev ritkigt lyckade. Och för en gångs skull brände jag mig inte på ugnen som jag typ annars alltid brukar lyckas med. Så en bra sak idag.

well, finns inte så mkt mer att skriva just nu. Vi hörs!

s.


RSS 2.0