Karlskronabo igen! ;D

Idag kom jag hem från Kallinge, där Karlsson på taket bor. Har varit hos henne hela helgen, från fredag tills idag. Tänk att vi inte tröttnat på varandra. Aja, iaf så har vi verkligen haft jätteroligt, som alltid. Vi skrattar åt samma dumma saker, gillar samma saker och massa sånt.
Vi har hunnit med:
- Färga ögonfransarna
- Solat
- Cyklat till Konsum och köpt glass, vindruvor och choklad
- Pratat
- Kollat på 2 filmer
- Varit på SKUMPARTY! med några av flickorna i klassen!
- Varit sjukt barnsliga med Annika!
- Sprungit till bussen
och massa annat! :D

Aja, lite kort om Balders. Det var ju inte lika kul som förra gången. Men vi hade rätt kul i skummet ändå. Det var ju som sagt skumparty och skum det var det! Vi blev dränka i skummet av skumkaononerna. Det var rätt galet vill jag säga. Dock var varken jag eller Matilda på ngt vidare bra humör efter det som hänt under dagen, men vi hade ändå rätt kul. Men jag tror det  var sista gången vi var där, för så kul är det inte... menmen

Annars har det inte hänt så mkt, skolavslutning om 10 dagar och sen massa bad och sol och jobb.
OCH EVENTUELLT MEXIKO! :DDD
Hur underbart kommer inte det bli?! ojoj, hoppas hoppas!

s.


ojoj..

Dålig uppdatering här, jag vet. Men det är inte så kul att blogga längre nu när värmen kommer mer och mer.

Iaf så har det hänt en hel del, jag har fyllt 17 år, för en vecka sen exakt faktist, alltså förra osdagen. Fick många fina presenter! :D
På den kvällen hade vi fotbollsnatt i skolan oxå, rätt tråkit faktist. Var inte alls många som var med :((
Och jag hade sabbat ryggen så jag kunde inte spela, men jag o Alice var maskot.

Igår var vi i Danmark, min klass och natur 1an. Mkt kul hade vi, gick lite på exprimetarium först, jättesegt var de. Vi gick till ett köpcenter som låg brevid ist! (Y)
Sen åkte vi in till Köpenhamn och gick på tivoli, många roliga karuseller fanns det där! Flygplanen var helt klart bäst! :D
Fast de var en fågel som åkte rakt in i propellern och det sa bara poff och så åkte massa fjädrar runt i luften. Tur att de inte var när vi åkte, för fyfan va grooose. Sen fick Malin upp mig i en snurrande karusell, usch, mitt huvud hängde inte med när den snurrade runt runt, som en tvättmaskin typ, ALDRIG MER! Mår fortfarande illa! =S


Aja, nu e de inte mkt kvar i skolan, bara 2 veckor ungefär, eftersom vi e lediga denna, med tanke på nationella, klämdagar osv. Men vi har en hel del kvar och ingen har ork till ngt! =S JOBBIGT

aja, skriver mer sen...

s.

Nationella prov...

Så, nu är ett till nationellt prov avklarat, eller ah två. Hade läs- och hörförståelse idag. Börjar med 45 minuters att sitta och lyssna på ett band och svara på frågorna. Sen hade vi en paus på cirka 15 minuter eller ngt för att sen ha 85 minuters läsförståelse. Kommer in i klassrummet och får provet, jättetrött var jag och orkade inte bry mig egentligen så mkt. Men iaf får då provet, öppnar det och drar en djup suck, jisses va mkt. Några i klassen som hörde min suck började skratta och lite så. Men jag börjar iaf att skriva, det gick inte så jättebra, men nu är det avklarat iaf så det är ju skönt.

Sen bar det iväg hemåt, åt lite och sen började jag med mitt fotoprojekt som vi har på bilden. Testade lite med läppstift och kokosflingor och även lite socker, resultatet kanske kommer upp här om jag blir nöjd.

Imorgon är det fredag och dax för vår konsert, som jag tror kommer bli mkt lyckad!
Så idag har jag bakat 50 chokladmuffins som vi ska ha där. Så där stod jag nästan hela eftermiddagen och bakade på samtidigt som Håkan Hellströms låtar spelades från datan. Ritkigt mysit hade jag :)

Andra saker som händer i helgen är att mormor och morfar kommer och ska fira mig, eftersom jag fyller år på onsdag :)
Och sen kanske jag ska till Ronneby, men det är inte säkert, men jag hoppas iaf!


Vårt projekt, konserten, som jag tror kommer bli riktigt lyckad!

s.

Från "Ringaren i Notre Dame"



Den här låten tycker jag är såååå fin!  :D

s.

Hemmadag

Efter torkan kommer regnet brukar de sägas. Och visst stämmer det, nu har det regnat konstant i nästan 3 dagar. Det behövdes efter veckor med strålade solsken. Så nu är eldningsförbudet upphört igen, så det är bara att grilla på nu! ;)

Idag har jag ont i huvudet och mår lite illa så jag har stannat hemma från skolan. Har inga viktiga lektioner idag, så jag kommer inte missa något, vilket känns mkt bra.  Orkar egentligen inte göra ngnting, vi har ca 4 veckor kvar i skolan, men all kraft och ork är tyvärr som bortblåst. Och vår skola gillar att skjuta upp allt till de sista veckorna, antingen innan lov eller avslutningar. Såå nu har vi jättemkt att göra och så orkar man inget - Bra kombination!

Iaf idag så har jag tänkt mig att göra lite svenska, kolla lite på engelskamojjs eftersom vi har nationella prov i det imon, läs/hörförståelse. Sen ska jag bara ta det lugnt och kolla på film, och såklart blir det disneyfilm! Och idag får det bli "Ringaren i Notre Dame". Verkligen älskar den filmen, såååå underbart fina sånger i denna och i alla andra "gamla" disneyfilmer. :))



s.

RSS 2.0