Viva Karlskrona

Nu har det gått en vecka på jobbet, och det har gått läskigt fort tycker jag. Allt har flytit på bra. Synd bara att det ska vara så förbannat kallt i vattnet så barnen inte vill stanna kvar. Jag tycker ifs oxå att det är kallt, och vi "fröknar" har ju ändå våtdräkter på oss, men det hjälper inte så mkt som man tror. Iaf har det varit en rolig vecka, med mycket skratt och bus. Vi har lyckats skämma ut oss allt för många gånger. Men man får ju bjuda lite på sig, så barnen tycker det är roligt. Vi har även vart med i radion, ah, eller Marcus. Vi tvingade dit han ist för oss. Det skulle vara kul att höra vad han sa. :))

Idag har det vart "Viva Karlskrona". Ngn konstig mojjs på torget typ. Skulle nog kunna säga att det är som sailet och lövmarknaden fast MKT mindre. Det var inte så roligt som vi trodde. Vi gick mest runt och kollade på banden som spelade och kollade efter personer vi kände typ. :)) Men det var iaf kul att träffa Malin och Annika och Lisa igen. Det var ett tag sen, vi har alla varit iväg på sina håll runt om i världen. Synd bara att Matilda inte var hemma, så man kunde träffat henne oxå, men det blir nog en annan gång.

s.

Forever Young

Hm, jag är visst inte så bra på att hålla det jag lovat, har jag kommit på. Jag sa ju att jag skulle bli börja blogga mer när jag kom hem. Men det gjorde jag visst inte. Jag har faktist inte orkat, har varit iväg och börjat jobba igen.

Mexicoresan var verkligen helt underbar!  Men skönt att komma hem sen. Vi har haft ca 40 grader i skuggan och 33 i poolen. Så jag är brun och fin, och även blond?! HAHAHHA. Vi hade typ fint väder hela tiden, bara lite småstänk ibland, men det kunde vi överleva. :)
Dock var hemresan en mardröm. Kom hem 26 timmar senare än vad det var tänkt, eftersom planet från Miami till New York blev duktigt försenat. Så det fick bli en natt i New Yorks förort med världens största outlet. Men det var inte så uppskattat eftersom jag ville bara hem. Ni kanske tycker att det verkar kul med en natt i New York, men vi har ju redan vart där en gång så det var inte alltför uppskattat av oss. Men iaf vi kom hem.

Vi har även hunnit med att va på släktträff. Vilket var ett av de galnaste jag gjort i hela mitt liv typ. Min släkt är ju lika galen som mig typ. Vi hade riktigt roligt. Kul att se att disneyintresset finns hos andra, eftersom när vi kollade på Herkules så kunde vi i stort sett alla repliker och sånger (Y), förutom Alex, som nog blev lite förvånad.

Nu har jag även hunnit med att börja jobba igen.
I måndags var jag bla: en hund, en cowboy, en elefant, en apa, en skrikandes bebis och massa annat sånt. Jag tror det är en rolig syn för de som går förbi att se oss som hoppar runt i våtdräkter och leker med barnen och lär dom simma. Det är dock sjukt mkt roligare nu än det vart de andra gångerna jag jobbat, mkt roligare personer som jobbat, vi kommer riktigt bra överens allihopa! :D Och söta barn finns det visst i alla grupper som jag jobbat med. Max får nog priset denna gången. Världens söstaste unge, som alla simlärare gillar. Även dom som haft han tidigare blir han populär hos. Det är verkligen lättförtjänta pengar. Jobbar typ två timmar, en timme märkestagning= vi kan sitta på kanten och sola :))

Ojoj, detta blev ett långt inlägg. :)

s.

sååå..

Nu har jag suttit i ngn timme och försökt ändra min design, är nästan klar. Men nu tog tålamodet slut. Finns en hel del småsaker jag måste ändra och fixa till. Men det får bli en annan dag. Nu har jag iaf bytt, så det är ju bra :)
Ska försöka blogga mer sen när jag kommer hem från semestern, så här blir det rätt dött ett tag. Men det är ju typ ingen som läser, så det kommer nog inte spela ngn roll! ;D

Igår var jag ju hos Matilda. Vi gick till Konsum och handlade lite så vi kunde göra tacos. Senare kom Annika och vi lagade mat och pratade och lite så. Sen bestämde vi oss för att gå och hyra en film, och precis när vi kommer ut så börjar det ösregna, HÄRLIGT! Men det hindrade inte oss för att hyra film. Vi hyrde "I taket lyser stjärnorna". Åhhh vad bra den var. Jag och Annika grät verkligen floder, men Matilda hade sett den förut så hon var beredd på de sorliga scenerna. Vissa kommentarer i filmen var ju sjuka, som tex "Var du tvungen att spy i alla skorna?" och en del andra jag inte kommer ihåg nu. Och då märkte man verkligen hur trötta vi var, för jisses vad vi skrattade! :D

Nu idag har jag mest tatt det lugnt och åkt och fixat det sista inför resan. Och jag har även kommit på hur drygt det är att packa. ^^
Jag är sååå spänd, resan kommer bli galet bra! :D

s.

Bloggdesign?!

Jag är så trött på min design här på bloggen just nu. Men jag har verkligen ingen ork att ändra den. Vet att jag har skrivit mkt om att jag ska ändra. Men äh, än så länge får den va såhär ;D
Får försöka fixa den sen när jag kommer hem i mina sista semesterdagar typ :)

s.

Scotty doesn't know....

Mamma och pappa har lämnat huset för helgen. Dom blev erbjudna att åka ut med Anders och Carina nu i helgen, och dom tackade ja. Så jag o joss har huset för oss själva nu hela helgen. Igår hade vi en ritktigt mysig kväll då vi grillade polly och marsmallows (stavning?!) över tända ljus, samtidigt som vi kollade på "Eurotrip". Trötta var vi, så alla deras dåliga skämt på filmen gick hem hos oss. Dock orkade inte jag se klart hela så jag gick o la mig i mammas säng :)). Vi brukar alltid lägga oss där när dom inte är hemma och prata och leka vår berömda lek, bror-syster. Men eftersom jag somnade mkt tidigare än henne så får vi ta den leken ikv ist. :))

Imorgon ska jag ta mig till Kallinge och bosätta mig där över natten. Känns så bra att åka dit, efter allt strul som vart mellan oss nu under lovet. Så jag är verkligen helt överlycklig över att det är som vanligt igen.  Annika skulle nog oxå komma över på kvällen, roligt! Dock åker jag hem tidigt på måndag för jag måste packa och Matilda börjar jobba. Men vi får iaf en heldag tillsammans med galenskaper, sådana som bara vi kan lyckas med!

Som sagt så är jag jätteglad nu, allt känns så bra. Dock känns det lite tråkigt att behöva lämna mina underbara barn, som jag haft under de här två veckorna som simskolelärare. Det finns 4 st som jag skulle vilja kidnappa för dom är så söta och så underhållande att det inte är sant. Line tar över den sista gruppen utan mig med medhjälpare? och jag tror dom kommer få en rolig vecka tillsammans och jag hoppas dom allihopa tar massa nya märken. :D
Men annars känns allt bra. Inga bekymmer nu innan vi åker. Så lixx.... SO LONG! :D

s.


RSS 2.0