Hurry up Harry

Först och främst måste jag säga att min lördag vart helt fantastisk. SÅÅÅ jädra lyckad. Träffade Matilda först i stan, gick runt och kollade lite. Till slut blev det för varmt att gå inne så vi satte oss i parken, och pratade. Hon fick reda på precis allt som hänt i skolan. Och jag kan säga att hon blev sjukt chockad och även lite ledsen för min skull. Så mkt som hänt och så nu. Jag hoppas på en förändring SNART.
Iaf, sen träffade vi Herman och gick till Coffehouse och satt där i typ 2 timmar eller ngt. Pratade om allt mellan himmel och jord. Sen skulle han hem så jag o Matilda gick vidare till Waynes och drack lite kaffe innan hon skulle ta tåget hem och jag skulle vidare och träffa dom från jobbet.

Well, jobbarkompisarna var sig lika. Rätt lagom galna och lite smått underbara (A). Vi gick till bion och satt där i ngn timme och försökte komma överens om film, utan att lyckas. Vi gick sen vidare runt i stan för att hitta ett ställe att käka. Det slutade, efter en runda genom hela stan, på subway. :)) Satt där sen i ngn timme och bara snackade. Mkt trevligt.

Kom hem sen efter en heldag på stan och ringde Matilda?! AHAHA. Satt och snackade i en och en halv timme typ. Vi planerade höstlovet, våra födelsedagar, sommarlovet och helgen och torsdag. Jag ska följa med henne till hennes skola och kolla läget. :) Vem vet... kanske blir vi klasskamrater igen!! :DD HOPPAS.

Nu kan jag inte skriva mer.
Eller jo, jag körde till Karlshamn i söndags. Jag körde. Hela vägen, eller ah från City Gross. Men ändå. Det gick jättebra! :D

s.


Walk in the room

Ojoj, känsloladdad vecka helt klart. Jag vill bara stryka gårdagen från mitt liv. Jag hoppas att det blir en stor förändring snart för det vill jag. Jag kommer inte klara dessa 2 åren. Det funkar helt enkelt inte. Så förhoppsningsvis så ska det bli nya bullar här snart! :)

Detta inlägget var inte tänkt att det skulle bli opeppigt. För idag är en bra dag. Ska alldeles snart in till stan för att träffa Matilda! :D Gå runt lite på stan och leta blåa klubbor och sen sätta oss på waynes och prata skit. Jag behöver det känns det som. Sen ska jag hem och fixa lite och sen ska jag iväg och fika igen! Med jobbarkompisarna, minus Emelie som tyvärr inte kunde. Men shit va kul det kommer bli. Hoppas nu att detta blir en bra dag. Har dock typ inga pengar. Men det löser sig. Jag är bra på att fjäska lite! ;D

Nehe, dax att fixa mig klart nu. HA EN J*vligt bra dag, för det ska jag ha!
Just det. Måste bara säga att jag har några av de bästa vänner man kan tänka sig. TACK! Verkligen megatack, ni är bäst!



s.

One way or another

Okej, detta är läskigt. Idag är jag galet glad. Allt känns verkligen toppen. Och att skicka sms och fråga om dom förbaskade pennorna var en av de bästa saker jag gjort i mitt liv. Jag är konstig, jag vet. Men är man glad så är man.
Smsade även lite med svinet igår. Vart bara tvungen för att fråga en sak. Och han var sig lik. Lilla dumma svin. Jag verkligen hatar dig. Eller gör jag verkligen det? Jag kan inte bestämma mig. Känslorna spökar här oxå. Lite överdrivet mkt. För egentligen efter allt som hänt så borde alla känslor vara borta. Men efter att ha smsat lite med dig så känns de som jag saknar dig?! Helt sjukt.

Men aja. Vi ska få städhjälp! :D Helt jäkla underbart. Jag kommer typ nästan slippa städa. Lite måste jag, men inte mkt. Såååå skönt!

Lite rörigt inlägg nu oxå, men för att summera det så är jag glad idag. :)


s.

You belong to me

Oj, söndag redan. Helgen försvinner alltid för fort tycker jag. Igår var vi på Balders. Rikigt misslyckat, åter igen. Denna gång av flera anledningar. En av dom var att vi blev ensamma i bussen och alla blev opepp. Sen fick vi iaf in 3 killar från Karlshamn i bussen, då blev det lite mer livat och så. En var Nisse, "balderssmeknamn". Även mitt smeknamn "brittmarie" kom upp på tapeten.:) Men iaf sen inne på Balders blev det inte heller som jag tänkt mig. Promoe var inte ett dugg bra, kass kass kass. Har hans autograf på armen, för jag, Malin och Frida hade tråkigt. Stod och pillade lite i hans hår oxå. Vi vart ju tvungna att känna på det. :) Fast vi hade lite kul. Jo, det måste jag ju faktist erkänna. :)
Vissa personer går mig sjukt mkt på nerverna när dom bara tänker på sig själva utan om att bry sig om sina kompisar. För huvudsaken är ju att dom har det bra, aight?

Hela kvällen hade jag tankarna åt ett annat håll och en annan person. Jag kände att jag svek dig. Men det gjorde jag ju egentligen inte. Men det känns så. Jag känner mig dum. Känslor som tar nya vändningar flera gånger om dagen. Jag vet ärlig talat inte vad jag ska ta mig till. Känner att det var ett stort misstag att fråga om dom förbaskade pennorna! Nej, det var det inte. Eller var de det? Hmm, just för tillfället känns det så. Om ngn timme kommer det förändras. För du är ta mig fan helt fantastisk.

Well, detta inlägget var rätt rörigt märkte jag nu. Men det beskriver ju bara hur jag har det just nu ;)

s.

A lonely September

Just nu sitter jag här i köket i mökret och lyssnar på musik. Har precis blivit klar med franskan och har kommit en bra bit på svenskaläxan. BRA JOBBAT! Verkligen. Jag har haft så sjukt svårt att komma igång med läxor och så på sista tiden, har bara skjutit fram allt. Men idag kom jag på att om jag skjuter upp allt till nästa vecka kommer jag få bryt så det är lika bra att börja. Och nu är jag nästan klar! :))

Idag hade vi en väldigt mysig dag i skolan. Vi har ju inga lektioner och så idag utan det är mest en pluggdag. Men vi tog med oss frukost till skolan och dukade upp värsta maffiga frukostbordet med nybakat bröd, ägg, te, tomat och massa annat gott och bara satt där och mumsade och hade det mysigt. Vi satt säkert i 2 timmar och åt och pratade och vi bjöd även de andra som kom in i cafét på frukost. (Y) Sen kom vi på att vi skulle börja plugga så då blev det lite plugg innan dom ville till matsalen, men då cyklade jag hem ist för att verkligen ta tag i läxorna.

Och om ca 9 veckor åker jag till Barcelona! :D var bara tvungen att säga det.


Bilden har absolut inget med texten och göra. Men jag gillar den! :)

s.


That's not the way it should be

God morgon.
Idag är jag sjukt jädra trött. Känner att jag måste få in bättre rutiner än att ligga och smsa till halv 1? Men tiden bara försvinner när man ligger där  och smsar, borta i en annan värld, en bra värld, med en otroligt bra vän. Och sen kollar man på klockan och upptäcker att jag borde ha sovit för lääänge sen. Höhö, som det kan bli ibland.

Nu är mitt rum färdigtapetserat och sakerna börjar komma på sin rätta plats igen, nästan iaf. Ser ut som tredje världskriget där inne. Men denna gången är det okej att det gör det. :) Så jag har en hel del att fixa och så nu framöver. Men det är bara kul.

Well, nu är det dax för ny vecka och nya tag. Annie kommer hem från Stockholm på onsdag, så snart blir det bio! :D Som jag har väntat. Det kommer bli mycket bra tror jag. Jo, det kommer det. Det kommer bli en lyckad kväll med massa skratt, för shit va kul vi hade det när vi jobbade i somras.

Fresten, jag såg jättemånga på idol som jag kände igen. Piotr, han i grön tröja som gick vidare snackade vi med rätt mycket på natten och vi stod även med han i kön. :)) På internet kan man se "gitarren", han heter Pawel tror jag. Åh, man får rysningar av att höra han och samtidigt tänka tillbaka på den resan! UNDERBART!

nehe, oj. Nu springer klockan iväg. Dax att fixa det sista och sen sticka till skolan.

s.


Today Is A Good Day

Du är helt fantastik!


Next plane home

Jag tänkte idag sova ut eftersom vi är "lediga" på torsdagar. Eller vi e hemma och gör läxor. Denna dagen är sjukt uppskattat om ni frågar mig, alltid skönt att ha en vilodag mitt i veckan. :) Men istället för att sova, så vaknade jag vid halv 7?! Dock somnade jag om.. till typ 8. Sen vart jag pigg och kunde inte sova med. Så ajöss med min sovmorgon där.

Idag är det matte och religion som står högst upp på min "att göra lista". Sen ska jag nog ut och springa en runda. Har faktist blivit mkt bättre med konditionen nu. Så det är bra! :) Annars idag tror jag inte det händer så mkt faktist. Ska nog bara ta det lugnt. Men såna dagar behövs oxå.

Fresten så är jag påväg in i ngt som jag anser är bra. Det tror jag dock inte andra tycker. Så därför skriver jag icke vad det är! MAHA! ;)

s.


Too much of nothing.

GOD MORGON!
Sitter här och håller på att fixa mig inför skolan nu, måste kolla igenom papper i historia oxå, innan jag drar till skolan. Idag börjar jag halv 10 eftersom jag bytt ut biologi till spanska. Så nu ska jag läsa svenska, engelska, franska och spanska. Kommer ju bli värsta språknissen sen. Men jag har rätt lätt för språk och tycker det är kul. :) Vi ska även åka till Spanien med skolan vecka 47, kommer vara i Barcelona i en vecka. Mys, med bla guidad cykeltur i Barcelona, massa shopping, heldag på stranden mm. Låter toppen om ni frågar mig. Så tummen upp för det. (Y)

Btw, såg ni att idol började igår? Var ju inte så svårt att missa egentligen. Men shit va mkt som inte stämde som jag satt och klagade på. ;) Det är väldigt många olika klipp som är sammansatta så det ser ut som juryn har jättemånga att lyssna på. Men det är inte sant! All den långa kön är då när folket kommer och sjunger för andra jurys. Går man vidare därifrån så får man en tid när man ska va hos den riktiga, ngn dag senare. De som går vidare får inte ändra någonting. De måste ha samma kläder, sjunga på samma sätt och så vidare. Så det är inte alls mycket sanning i det programmet. Men det är ju så sjukt underhållande att det inte är sant. Och imorgon är dom på plats i MALMÖ! :D WOOHO! En viss person kommer inte kunna sitta still i soffan då kan jag lova!

Well, det får räcka för stunden.

Gammal bild från New York. ;)

s.


Don't try to fool me.

Eftersom det är så svårt att alltid komma på nya rubriker till varje inlägg, så kommer jag nog med börja köra med låttexter. Det blir lite osammanhängande, men äh skit samma. Ingen bryr sig. Inte jag iaf :)

Well, god morgon alla.
Jag har typ max sovit i en timme inatt, vilket inte alls är bra. Jag har ibland så sjukt svårt att somna, som inatt då. Jag låg där så snällt i min säng, smsade lite till halv 2 - 2 kanske. Men sen blev personen för trött. Jag blev oxå trött, trodde jag. Men inte somnade jag inte. Nej, jag låg vaken. Rullade lite tummar och försökte räkna får. Hittade dock inga att räkna. :)

Idag tror jag inte att det blir en jobbig dag. Rätt slappa ämnen idag. Eller vi har aldrig haft småföretagande, första gången blir idag. Hoppas det är kul nu så det inte blir som de andra miljoner tråkiga ämnen jag måste läsa. :)

BTW, imorgon börjar idol. Dom börjar dock i Stockholm och sen i Göteborg, men sen är det kanske vår tur i Malmö och då kommer vi säkert va med i TV. HAHA, vilken jädra upplevelse det var. Så himla galet, men en liten resa som jag inte kommer glömma. För hur ofta sover man en natt i ett cykelställ utanför folkets park i Malmö? Det händer ju bara inte!



s.

RSS 2.0