Ett skämt?

Igår fick vi tillbaka matteproven. Resultatet var väl inte direkt det vi hade räknat med, eller vad säger ni?
Det var inte en enda i klassen, INGEN, som klarade det.  Inte ens de smartaste i klassen...
Var ligger felet?
Läraren?
Eleven?

I detta fallet är det helt klart läraren, eller mullvaden som hon nu är. När Lasse slutade i vintras låg alla på minst g+, ingen hade under det. Men nu när vi fått mullvaden så har allas betyg sjukit sjukt mkt. Personer som hade mvg innan ligger nu på ett starkt g, och många, mer än hälften ligger på ig skulle jag kunna tro.
Lektionen igår var ju intressant, vet inte hur många gånger jag var påväg att gå ifrån lektionen, men jag satt kvar med resten av klassen och blev sänkta av hennes prat. Hon ska ju fan hjälpa oss, inte sätta dit oss?! =O
Detta är helt sjukt, nu ska vi få bort henne!!

Aja, igår var ju inte så kul. Hoppas dom andra proven gått bättre (yy)

s.

grattis mamma, skånebesök...

Ojojoj, vilken helg....
Mkt känslor, både bra o dåliga.

Fredag:
Lilla mammsen fyllde år, så henne firade vi med dunder och brak. HA, nej inte riktigt så, men nästan ;D
Iaf i fredags kom ett par kompisar från skåne som vi inte träffat på år och dar. Sjukt kul att träffa er igen, och vi hade galet roligt. Jag är förövrigt grymt bra på guitar hero och åka skateboard! NOT, men roligt hade vi iaf. Tog bla en promenad in till stan och kollade läget, rätt dött, men ändå.^^

Lördag:
Traskade upp till stan en sväng och kollade lite, hittade inget spec förutom konstiga personer på kronan. Jisses va vi skrattade åt dom, det var ngn skola som hade designat kläder och visade upp. Vissa var ju bara översnygga! Gick en liten runda till innan vi åkte hem och fikade lite. Sen tog vi en filt och gick ut o la oss i solen och pratade lite, eller blev lite överfallna, men kul var det iaf! :))
Sen skulle de åka vidare till andra kompisar så då blev de bara mamma, pappa o jag kvar. Mitt humör dalade senare när jag kom att tänka på proven och redovisningarna nu innan trysil. Blev att jag gick ut o tog en promenad för att rensa hjärnan lite. Kom sedan hem och åt lite och kollade på premiären av robinson.. Sen vid halv 10, NOTERA: HALV 10 gick jag o la mig, en lördagskväll. Vart trött och irriterad så det var lika bra att lägga sig. Somnade typ direkt, vilket var väldigt uppskattat faktist.

Söndag:
Idag har jag typ vart deppig, blev sviken av en kompis. Orkar egentligen inte bry mig, men kan ändå inte sluta göra de =/
Annars har jag mest tatt det lugnt och pluggat lite.
Usch mitt liv de senaste veckorna har typ bara gått åt till plugg plugg plugg -,- Ska bli skönt med 2 veckors lov snart!


Imon är det måndag och ny vecka, nya tag. Ska b la bli blå i munnen (av klubborna), fixa inför trysil, få reda på matteprovet och alla jobbiga prov o redovisningar o läxor och bla bla bla.

och nu e det natt. snart iaf.

s.


vilken kanondag!

Åhh vad jag är glad.
Dagen idag har varit helt underbar, har bara umgåtts med folk jag tycker om och då blir jag glad.

Skulle möta matilda i stan idag för att ta en fika, BARA HON OCH JAG.
Gick till Wayne's och fikade och pratade och hade det jättetrevligt, tycker jag!
Sen gick vi runt lite på stan innan hon skulle med bussen hem.

Kom hem och gjorde lite läxa och lite sådär,

Sen kom annie! :DD
Det var jättelängesen vi träffades så det var massa kul.
Vi bryggde kaffe, vi bestämde oss för att lära oss dricka det.  Så först var vi tvunga att ringa ngn som visste hur man gjorde, och det blev då att vi ringde till Matilda, hon trodde att jag inte mådde bra XD, puss på dig oxå lixx^^
Det blev typ lite kaffe och massa mjölk o socker, MUMS
-
njaa inte riktigt, men flugan som kraschlandade i annies kaffe tyckte nog om det. :))

Sen blev det massamassa flum, jisses va vi skrattade ;D
"DET LUKTAR MCDONALD'S HÄR"
hahahhahahahaha. galna människa :D
Men tack för jag har dig!

För övrigt så har jag sjukt udda drömmar nu för tiden. Det är rätt kul när man tänker tillbax på dom.
Jag funderar på att skriva upp alla drömmar jag kommer ihåg och sen blir det ju kul att läsa dom om ngra månader eller ngt! ;D

Nu e de dax för tv, och sen sova.

s.

vilken dag! :D

Två saker jag kan bocka av från min lista nu :
- Matteprov: gick bättre än väntat, dock var det konstiga frågor, men det blir nog bra
- Geografiredovisning - gick ju som de gick, men nu är det iaf avklarat!

Känns jättebra att ha dessa saker gjorda nu, bara 3 saker kvar tills det är dags att lämna Sverige för ett tag och åka till de norska fjällen i Trysil. :DD
Shit va jag längtar och shit va kul vi kommer ha! :D
Hade skidmöte idag, skidresan e verkligen nära nu, ÅHHHH!
Stugan kommer bli jättebra, blev av med de man inte ville ha i stugan, så det kommer bli så himla kul! :D
Nästa söndag bär det av, kl 7 åker vi från Rosenholm, vi ska sitta längst bak o föra oväsen! ;D

Idag har det oxå varit, eller ah det är, jättefint väder. Våren är här nu; solen lyser och gatorna är sopade. Såå underbart, det enda som saknas är lite fler plusgrader, men de kommer ju nu så småningom :))

Har fortfarande rätt mkt spunk på samma person, men det lär ju inte försvinna på ett bra tag om denna människa ska fortsätta hålla på hon gör nu. Men jag ska inte låta henne sänka mig. Jag är faktist värd bättre än att bli behandlad på så sätt som hon gör! -,-

Hade förövrigt världens finaste dröm inatt, men samtidigt var det väligt sorligt. Det är en dröm man önskar kunde bli sanning, och hoppas kan man alltid göra.




okej, detta får räcka på ett tag.

s.


helgen

Min helg i korta drag:

Fredag:
Studiedag och massa plugg på dagen, sen stan en snabbis och sen till matilda i kallinge o vara där med matilda och annika! :))
Vi kollade på film, fick hjärtattacker efter alla skräckfilmer. Vart jätterädd. Tur att jag sov i matildas säng. Hade inte slått henne i sömnen inatt, men däremot har hon slått mig eftersom jag tydligen har legat och smaskat en del, höhöh!

Lördag:
Var hos matilda typ hela dagen, vi lagade mat, räknade matte med typ 270000 micropauser, men det gick framåt iaf! (YY)
Sen var det lite allmänt flum, och krig som vanligt, inget konstigt.
Sen åkte jag hem till egger och var där med joss hela kvällen. Trevligt! :))
Kollade på melodifestivalen, och ofta vi ska skicka opera? Hade hellre sett ugglan, hon e cool! xD
Sen hem och snacka lite med mammas o pappas gäster innan jag somnade på en madrass på systers rum.

Söndag:
Idag då.
Har typ pluggat hela dagen idag, matteprov imon och ngn konstig redovisning på tisdag om istid och andra konstiga fenomen, - JAG E BÄST PÅ ATT KOMMA PÅ MYTER! :D Njaa, inte direkt, men har alla klara iaf. Kommer nog gå bra.
Lite småspunk på kvällen, och massa skratt av en kompis namn på msn! ahahahhahaha

Och nu e de dax att sova. GODNATT SVERIGE!

s.

jag måste bara säga en sak! :)

Idag så var jag inte alltför smart.
Som jag skrev i ngt annat inlägg så har ju vår micro gått sönder och står nu nere i källaren i väntan på att åka till skroten. Så vi har nu ingen micro, och vad ska man då göra när man ska tina upp saker?

Jag har en mindre smart idé:
Jag hittade lite köttfärs som jag ville ha så jag la det i en låda av PLAST och in i ugnen med den. Gick iväg i kanske två minuter eller ngt sånt. Och när jag kommer tillbaka så har det visst hänt grejjer i ugnen.
- matlådan har smält och fastnat på gallret! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Så nu har vi en matlåda sittandes på gallret, så ugnen går inte heller att använda om man ska värma saker. Så nu när vi skulle äta så fick vi snällt gå upp till grannarna o fråga om vi fick värma våra bröd i deras micro, tss! :))

s.

gräv ner dig!

Okej, jag kan börja att säga att detta inlägg kommer bli en aning deprimerande med tanke på att gårdagen var en av de värsta man kan ha.

Men det fanns en liten liten positiv sak: när vi skulle köpa klubbor så upptäckte vi att det nu finns blåa klubbor igen. Jag o Matilda dansade av glädje. Men som sagt, detta var det enda positiva igår.

Vi ska ha matteprov på måndag och jag fattar ingenting, eller jo lite. Men det jag får så mkt spunk på är vår dumma mullvad till lärare. Hon bryr sig inte om vad vi tycker utan kör på det hon tycker passar bra, vilket gör att typ ingen i klassen fattar när hon tex har genomgångar o så.
Och igår så frågade jag om vi kanske kunde ändra lite på provet med att typ ändra dag eller dela upp det så vi tar en del på måndag och den andra typ på fredag eller ngt. Men nejnej de ska vi inte, vi har ju haft så mkt tid till att räkna. Men det har vi inte alls med tanke på att på alla lektioner typ så har hon genomgång mer än halva lektionen så man hinner inte räkna så mkt.
Jisses va arg jag blev på henne, var nära på att slå henne med matteboken. Men jag lät bli.

Och inte heller blev dagen bättre av att tänka på alla andra läxor och redovisningar/prov som vi har. Som tex dansen som vi inte ens har börjat med som ska va klar v 13. Ska in till skolan vid 9 och i hopp om att vi iaf ska komma igång

JAG ÄR SJUKT STRESSAD!

På msn igår märkte jag att det var fler som var lite irriterade över matten, dock tycker jag en var lite extrem och blev både lite irriterad och lite sårad av hennes sura svar hela tiden. SUCK. varför måste alla vara sura?

Och just nu sitter jag här och känner hur ilskan bara bubblar. Och hur stressen mer och mer tränger sig på. Blir en kort dag i skolan idag tack o lov, sen hem och öppna den äckliga matteboken och sen börja med sh som ska bli en powerpoint på ngt jag inte vet än.
Tack o lov att vi har studiedag imon, den lär gå åt till matte och samhällskunskap.

Dagens räddare!


Nehe nu måste jag göra mig iordning och lugna ner mig lite - ANDAS

s.

I en värld av blåa klubbor!

Drömde inatt om såna blåa klubbor som vi alltid köpte i höstas. Man blev så härligt blå om tungan och alla lärare kommenterade alltid det sen! :))
Vi brukade köpa såna klubbor till vår mattelärare, han blev alltid jätteglad! Åhh vad jag saknar han! =/

Ojoj, lite nostagi där, alltid trevligt!

Och jag är fortfarande sjuk, eller halsen e mkt bättre än vad den var förra veckan. Men febern, den vill för fanken inte försvinna, ligger runt 38 grader, så det är ju inte så mkt. Men det finns där ändå. Men tror jag ska gå i skolan imon ändå, för jag är trött på att vara hemma och ha tråkit. Finns inget på tv på förmiddagarna och all bra musik är typ sönderlyssnad, så vad ska man göra.
Får gå runt här hela dagarna i vårt "popcornhus". Pappa råkade ha popcorn för länge i micron i lördags så de typ exploderade, micron blev brun och är nu sönder, och hela huset luktar popcorn. MUMS!


Vissa personer kan man inte få mer spunk på!?
Ska inte skriva mer om dig, du ska inte få ta min energi, du gör mig bara sur!



Såå en liten uppdatering. BRA GJORT!

s.


Ingen halsfluss här inte ! :D

Var på besök hos doktorn idag, skulle kolla om det var halsfluss jag drabbats av. Men icke, bara vanligt förkylningsvirus trodde hon! TACK OCH LOV! Men hon blev mkt förvånad över att provresultatet var negativt ;D, med tanke på mina stora mandlar. Alltid lika kul att gå dit och visa mina fotbollar till mandlar för ngn läkare som då oftast säger: Jag förstår att du har ont i halsen och så, men det är inget speciellt då för dom är rätt stora. Men nu e det slut på sjuksnacket för ett tag för nu e jag nästan helt frisk.

Var hemma idag från skolan och tog det lugnt, åt lite glass och kollade på film för det mesta. Pratade lite med Annie oxå idag, trevligt trevligt. Men annars har dagen varit rätt seg faktist.

Vid matbordet idag blev det nog inte så lyckat, det slutade med att jag gick därifrån rätt sur och arg. Blev lite osams om en sak som vi ska lösa, eller jag ska lösa det på ngt sätt för jag vill jag vill verkligen!

Just nu sitter jag o Joss och kollar gamla bilder och skrattar så vi typ trillar av stolen. I bakgrunden hörs massa konstig gammal musik som pappa innan kom in och satte igång och tyckte att vi skulle lyssna på. Blev nog rätt ispirerade av en deltagare på "singing bee" tidigare ikväll på tv ;D Hon hette Viola och var ascool, sjöng som en kråka och var som en sten, för hon rörde sig inte. Men underbar personlighet tycker jag! :DD
Jag funderar starkt på att anmäla mullvaden till detta programmet!

Ett grattis till karin, ola och annies kompis? som alla fyller år idag! :D

nu ska vi fortsätta att kolla bilder och skratta! :D

s.

trött på allt.

Jahapp, så har jag gått och blivit sjuk igen. Har så sjukt ont i halsen , kan knappt svälja utan att det gör ont och så har jag feber,  Imon ska vi typ till vårdcentralen för att kolla upp det. Tjoohoo! Underbart! -,-

Var på utvecklingssamtal idag, gick väl som jag hade trott. Alla lärare påpekade att jag var för tyst på lektionerna, men att jag var mkt bra på det skriftliga. Matten går skit typ, hon har sänkt mig från vg till g, utan anledning -,- usch vad jag blev sur när vi satt hos henne. Jädra mullvad! Mamma och pappa var ju inte direkt förtjusta över henne som lärare och hur hon lär ut och så. Det ska bli ändring, annars ska vi se till att hon sparkas!!

Såg en bild idag som gjorde väckte känslor, dock negativa, men som jag sa till en så ska jag inte bry mig, lixx palla vara deprimerad igen. Näe deprimerad har jag varit tillräckligt detta året tycker jag!

Annars har jag nog inte så mkt att säga om ngt annat, har haft internetstrul nu ett par dagar, suck på det. Men nu är det tillbaka, så nu ska vi se hur lång tid det tar innan det försvinner igen. menmen.

s.


Balders

Det var verkligen superkul på Balders igår, massa folk och så!
Det börjar med att vi kommer till ronneby för att ta bussen dit då. Men bussen var skitliten, det var kanske 15 platser och vi var typ 20 st som skulle in så det blev rätt packat. Det var ngra som rappade, ascoolt verkligen ;D Försökte jag oxå men det gick som det gick ^^
Sen kom vi då fram och vi gick in och dansade och hade hur kul som helst. Efter ngn timme fick jag o Malin ont i fötterna, man får det om ska ska gå runt i klackaskor vill jag lova! Så vi tog av skorna och gick o dansade igen, men det var inte så smart för jag blev stämplad på tån och trampade på ngt så jag slet upp värsta köttsåret under tån, ajaj. Så nu haltar jag runt här^^
Sen iaf så blev klockan halv 2 och bussen skulle åka tillbaka till Ronneby eller ah Kallinge som vi skulle till. Bussresan hem var mkt intressant med massa prat och skratt och sång! :))
När vi kom hem till Matilda så gick vi o la oss typ vid 4 kanske, och vaknade vid 12 idag. Härligt värre!
Jag har återigen lyckats smälla till Matilda när jag sov, ups, sorry! :D

Idag gick vi då som jag sa upp vid 12 och åt frukost och gjorde oss iordning, och sen kom Malins mamma och hämtade oss och släppte oss hos lisa. Så var vi där en stund innan hennes mamma kom och körde hem oss.
Nu har Lisa äntligen flyttat till saltö, så nu bor vi bara ca 30 meter från varandra, så nu efter vi hade ätit gick vi ut en runda, mkt trevligt, det lär bli fler sådana här rundor!

GodNatt!

s.


RSS 2.0